ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Ahmet Yesevi İşitme Engelliler Ortaokulu

Ekm

6 A sınıfı sorumluluk bilincini gelirtirmek için aile destekli yürüttüğü etkinlikte, öğrencilerimizin ev içi çiçek bakımı ve sulama görevlerini yerine getirdiklerini ve "sorumluluğumu biliyorum" temasıyla değerlerini öğrendiklerini belirtti.

Ekm

Değerler eğitimi kapsamında çalışılan "Sorumluluk Bilinci" değerinin geliştirilmesi için tüm sınıflarımız hafta boyunca etkinlikler gerçekleştirdi. Etkinliğin yürütülmesinde görevli öğretmenimiz Asuman SÖĞÜTLÜ, "5 gün boyunca yumurtamızı kırmadan okuldan eve evden okula taşıdık SORUMLULUĞUMUZU biliyoruz" sloganıyla etkinliği tamamladıklarını belirtti.

Ekm

Mavi kapak toplama kampanyasını başlatan 6 A sınıfı öğrencilerimiz öğretmenlerimiz Asuman SÖĞÜTLÜ ve Alper ÜNAL koordinatörlünde tüm okul öğrencileriyle birlikte ortak bir sorumluluk çalışmasını yürütüyorlar. Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

Öğretmenlerimiz Aytül BAŞKURT ve Gökhan ALKOYAK sınıf içinde öğrencileriyle birlikte yaptıkları etkinlik örneklerini paylaştılar. Örüntü kavramı ve renk çalışmasını içerek ürünlerini sınıf ve okul panosunda sergilediler.

May

30 Nisan 2019 Salı günü TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarımız Tepebaşı İlçe  Milli Eğitim Müdürü Ömer KARACA,Tepebaşı İlçe Müdürlüğü Şube Müdürleri Tülay GÜNDOĞAN,İbrahim ÇELİK ve Mehmet KINA´nın katılımıyla gerçekleşti.

Fuar için emeği geçen öğrenci, öğretmen ve katılımcılara teşekkür ederiz.

Ara

Proje yaygınlaştırma çalışmalarımız kapsamında Anadolu Üniversitesi öğrencilerine yönelik sunum gerçekleştirdik.

Eyl

2-10 Mayıs 2018 tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz İsveç hareketliliğine ilişkin izlenimlerimizi okulumuz öğretmenleriyle paylaştık.

Eyl

2-10 Mayıs 2018 tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz İsveç hareketliliğinde Stockholm şehrinin tarihi ve kültürel mekanlarını ziyaret ettik.

Eyl

Erasmus Plus kapsamında yürüttüğümüz projemizin ikinci hareketliliğini 5 öğretmenimizle İsveç´in Stockholm kentine gerçekleştirdik. Hareketlilik kapsamında öğretmenlerimiz 7 günlük kursun yanında işaret dili kullanılan okulları da yakından tanıma fırsatı buldular.

Eyl

İsveç hareketliliğimize katılacak olan öğretmenlerimize yönelik olarak hazırlanan 20 saatlik İsveç İşaret Dili eğitimleri Özel Eğitim Öğretmeni Leyla KIRLANGIÇ ÖZKAN tarafından katılımcılarımıza sunuldu. 5 gün süren kurs sonunda tüm katılımcılarımıza eğitimlerini gösterir sertifikaları Okul Müdürümüz Nilgün UÇKUN tarafından takdim edildi.

Eyl

4-12 Aralık 2017 tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz Almanya hareketliliğimizde Münih şehrinin tarihi ve kültürel mekanlarını da ziyaret ettik.

May

Tübitak 4006 Sergisi

Ara

Erasmus Plus kapsamında yürüttüğümüz projemizin ilk hareketliliğini 4 öğretmenimizle Almanya´nın Münih kentine gerçekleştirdik.

Kas

Almanya hareketliliğine katılacak öğretmenlerimiz 20 saatlik Alman İşaret Dili eğitimini tamamladılar.